استفاده از کرمهای متفاوت، انواع لوسیونها و … یکی از راههای مراقبت از پوست در سنین بالای ۴۰ است که با صرف هزینه و وقت زیاد همراه است. اگرچه با کمی توجه و رعایت برخی نکات خاص، دستیابی مؤثرتر به این هدف امکانپذیر است
● تغذیه پوست
کرم «پپتیدمس» از کرمهای مناسبی است که دارای رنگ آبی بوده و پس از استفاده روی پوست رنگ خود را از دست میدهد. مطالعات کلینیکی انجام گرفته روی این کرم حاکی از خاصیت ضدپیری آن روی پوست است.
علاوه بر اینکه این کرم پوستهای شل و افتاده را کشیده، خاصیت الاستیکی و استحکام پوست را بهبود بخشیده و میزان چروکها و عمق آنها را نیز کاهش میدهد.
● لایهبرداری از پوست
اسید لاکتیک و اسید سالیسیلیک دو ماده لایهبردار مناسب برای پوست صورت بهشمار میروند.
این دو ماده طبیعی از قند موجود در شیر و میوهها گرفته شده و باعث کوچک شدن منافذ پوستی، محدود کردن چروکها و لایهبرداری سلولهای مرده پوستی میشوند.
در افراد بالای ۴۰ سال، اسیدلاکتیک تأثیر بسزایی روی پوست دارد زیرا در این سنین پوست خشک و بیحالت شده و تغییررنگ پیدا میکند. این لوسیون مرطوبکننده نه تنها لکههای پوستی را از بین برده و رنگ پوست را به حالت اولیه باز میگرداند، بلکه رطوبت تأمین شده توسط این ماده، به پوست درخشش خاصی خواهد داد.
سالیسیلیک اسید پوستی را بسته و باید چندبار در هفته مورد استفاده قرار بگیرد. این ماده همچنین تولید کلاژنها را افزایش داده و علاوه بر تأمین رطوبت، به حل شدن و از بین رفتن خطوط روی پوست و سایر آسیبهای پوستی کمک میکند.
● مرطوبکننده
متأسفانه بیشتر کرمهای مرطوبکننده حاوی مقدار زیادی موادشیمیایی بوده و سطح پوست را با چربیهای غیرطبیعی میپوشانند. در این میان روغن شترمرغ یک مرطوبکننده طبیعی با ترکیبات مشابه چربی پوست است که نه تنها از پوست در برابر از دست دادن رطوبت محافظت میکند، بلکه در جلوگیری از بروز چروک و درمان پوستهای آسیبدیده و ملتهب نیز مؤثر است.
روغن شترمرغ برای انواع پوستها مفید بوده و باعث تحریک مشکلات پوستی مانند خشکی پوست، جوشهای سرسیاه و یا سرسفید نخواهد شد. علاوه بر اینکه در درمان سوختگی، اگزما و پسوریازیس نیز مؤثر است. مصرف این روغن هر روز و پس از هربار شستوشو توصیه میشود
اگر خانمی هستید که کم کم به سن 40 سالگی نزدیک میشوید، باید کمی رژیم غذایی تان را تغییر بدهید چرا که دیگر نمی توانید همان رژیم غذایی گذشته را داشته باشید. علاوه بر افزایش وزن ، بدنتان ...
علاوه براین که وزنتان بالا میرود نیازهای غذایی تان هم کمی تغییر میکند یعنی باید برخی از مواد را نظیر لبنیات کم چرب بیشتر مصرف کنید و برخی دیگر مثل چربی ها و سرخ کردنی ها را کنار بگذارید. به جواب این سوالات دقت کنید. شاید پرسش شما هم باشد:
مهمترین تغییر رژیم غذایی چیست؟
آیا لازم است میزان دریافت کالری کم شود؟
بله کم کردن کالری. با افزایش سن متابولیسم هم کاهش مییابد. برای ا ینکه وزنتان را حفظ کنید لازم است روزانه 50 تا 100 کالری کمتر دریافت کنید یعنی اگر 1700 کالری روزانه در سن 30 سالگی مصرف میکردید لازم است در سن 40 سالگی 1600 کالری مصرف کنید البته این با فرض همان میزان فعالیت فیزیکی است.
نگهداری وزن ایدهآل یکی از مهمترین چیزهایی است که افراد برای سلامت ماندن باید انجام دهند.
از شیرینی ها لذت ببرید:
تنها کافی است غذاهای حاوی قند که شیرین هم نیستند از رژیم غذایی خود حذف کنید. بسیاری از محصولات فرآیند شده غذایی که فکر میکنید شیرین نیستند مثل ماکارونی، سس، دسرها، نان و شیرینیها حاوی قند هستند. بنابراین قبل از خرید موادغذایی برچسب آنها را بخوانید تا حاوی قند نباشند این مواد نه تنها کالری کمتری به بدن شما میرسانند بلکه جوانههای چشایی را حساستر کرده در مقادیر کم شیرینی را احساس کرده در نتیجه برای احساس رضایت با مقادیر کمتر احساس رضایت بیشتری دارید.
جایگزینی برای ماهی نیست:
متاسفانه هیچ غذایی نمیتواند جایگزین ماهی شود و مزیتهای ماهی را داشته باشد. ماهی سرشار از مواد مغذی مثل امگا3، ویتامین D، سلینیوم و پروتئین است و محققان معتقدند که هر کدام این مواد برای جذب با ماده دیگر اهمیت دارد مثلا اسیدچرب امگا3 که در ماهی یافت میشود برای جذب ویتامین D لازم است که مادهای محلول در چربی است.
در حالی که روغن ماهی یا مکملهای سلینیوم به تنها آنقدر مزیت ندارد که اما وقتی همراه با پروتئینهای باکیفیت بالا و ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن که در ماهی وجود دارد باشد برای بدن مفیدتر خواهد بود. برای اینکه از طعم ماهی خوشتان بیاید سعی کنید شیوههای تازه پخت ماهی را یاد بگیرید.
قهوه خوب یا بد؟
قهوه در صورتی که بدون خامه و شکر باشد نوشیدنی مفیدی است. قهوه منبع از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و موادمعدنی است. مدارک نشان میدهد که نوشیدن قهوه خطر بیماریهای قلبی و یا سرطانها را افزایش نمیدهد و اگر از نظر جسمی سلامت هستید حتی مصرف قهوه میتواند خطر ابتال به دیابت نوع دوم را کاهش داده و بعد را در مقابل بیماریهایی مثل سیروز کبدی محافظت کرده و عملکرد ورزشکاران را تقویت کند. به هر حال، شما باید میزان دریافت قهوه را مدنظر داشته باشید
:: بازدید از این مطلب : 1141
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8